Advocatuur & mediation

Advocatuur & mediation

Wanneer u een juridisch probleem hebt dat u zelf niet kunt oplossen, kunt u daarvoor een advocaat inschakelen. Die neemt contact op met de andere partij, en komt op voor uw belangen. Op die manier proberen wij het probleem zo goed mogelijk voor u op te lossen. Als het nodig is gaan wij natuurlijk graag voor u naar de rechter. Maar als het kan, komen wij liever in goed overleg tot een oplossing. In die gevallen raden wij mediation aan. Daarbij komen u en de andere partij samen naar ons kantoor, om onder leiding van de mediator goede afspraken te maken. Meestal is dat de snelste oplossing. Maar wat wij eigenlijk nog belangrijker vinden, is dat zo'n oplossing vaak het langste werkt. Zeker als u in de toekomst met de andere partij te maken zult blijven hebben (bijvoorbeeld omdat het om uw ex-partner gaat, waarmee u samen kinderen hebt, om een van uw buren of uw baas) is het belangrijk dat er een oplossing komt waar beide partijen achter staan.

Op onze site geven wij zoveel mogelijk juridische informatie, en vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. In het menu links op deze pagina kunt u het onderwerp selecteren waarover u informatie zoekt.

Kunt u op onze site niet de informatie vinden die u zoekt, of bent u op zoek naar een advies op maat voor uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op, of leg ons online uw vraag voor. Dat kost u niets en verplicht u tot niets.