Letselschade

Letselschade

Letselschade is een vrij breed begrip. Het wordt meestal gebruikt voor de lichamelijke en/of geestelijke (immateriële) schade die u oploopt als gevolg van een ongeval. Zo'n ongeval kan eigenlijk van alles zijn: een verkeersongeluk of een bedrijfsongeval bijvoorbeeld. Maar ook wanneer u slachtoffer bent van mishandeling kan er sprake zijn van letselschade. Of wanneer de arts die u behandelt een medische fout maakt.

Wanneer u letselschade hebt opgelopen, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een advocaat inschakelt die gespecialiseerd is in letselschade. Maar behalve dat uw advocaat kundig is, vinden wij het net zo belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij uw advocaat. Het is voor slachtoffers van letselschade vaak emotioneel om te vertellen wat er precies is gebeurd. Bovendien is het niet gemakkelijk om aan een ‘vreemde’ te vertellen wat voor lichamelijke of geestelijke klachten u precies hebt. Uw advocaat hoort dan ook goed de tijd te nemen voor zo'n gesprek, en moet u het gevoel geven dat er echt naar u wordt geluisterd.

In het onderdeel Letselschade van onze website vindt u per onderwerp antwoorden op de meest gestelde vragen. In het menu links op deze pagina kunt u het onderwerp van uw interesse selecteren. Kijkt u rustig eens rond. En mocht u vragen hebben die niet op onze website worden beantwoord, of wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op, of leg ons online uw vraag voor. Dat kost u niets en verplicht u tot niets.