Zakelijke diensten

Zakelijke diensten

Wanneer u een eigen bedrijf hebt, kunt u bij ingewikkelde contracten best wel eens juridische hulp gebruiken. In zo'n geval is het fijn om met een vaste professional samen te werken. Iemand die uw bedrijf goed kent, die met u meedenkt en in wie u vertrouwen hebt. Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf hebben wij juridische abonnementen tegen een scherp tarief. Daarmee voorkomt u een hoop narigheid, en bent u verzekerd van snelle rechtshulp wanneer dat nodig is. U leest hierover meer op de pagina Juridisch abonnement.

Bent u werkzaam als mediator, dan is het prettig om met een vaste advocaat samen te werken die door u opgestelde convenanten en vaststellingsovereenkomsten kan laten vastleggen in een gerechtelijke uitspraak. Voor zulke situaties kunt u een raamovereenkomst met ons sluiten, zodat u elke casus op basis van dezelfde voorwaarden bij ons kunt onderbrengen. U leest hierover meer op de pagina Raamovereenkomst mediation.

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, of hebt u vragen waarop u op onze website geen antwoord vindt? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kost u niets en verplicht u tot niets.