Juridisch abonnement

Juridisch abonnement

Als ondernemer bent u natuurlijk zoveel mogelijk met de core business van uw bedrijf bezig. Toch zult u van tijd tot tijd te maken krijgen met situaties waarbij u best wat juridische hulp kunt gebruiken. Bijvoorbeeld bij het opstellen van personeels- of leverancierscontracten, of het gebruik van Algemene Voorwaarden. In zo'n geval is het fijn om met een vaste professional samen te werken. Iemand die uw bedrijf goed kent, die met u meedenkt en in wie u vertrouwen hebt. Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf bieden wij daarom een juridisch abonnement tegen een scherp tarief. Zo hebt u de kosten uitstekend onder controle, en staat er altijd een juridisch expert voor u klaar.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over ons juridisch abonnement. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, of hebt u vragen waarop u op onze website geen antwoord vindt? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kost u niets en verplicht u tot niets. Wilt u direct een juridisch abonnement afsluiten, dan kunt u ons aanvraagformulier online invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe werkt het juridisch abonnement?

Met een juridisch abonnement kunt u voor een vast bedrag per maand onbeperkt juridisch advies inwinnen. U hebt een vaste contactpersoon die uw bedrijf kent, en daardoor goed op de hoogte is van uw situatie. Zo kunt u bij ons niet alleen met uw juridische vragen terecht, maar kunnen wij ook samen met u uw administratie nalopen. Op die manier brengen we in kaart welke zaken u juridisch gezien nog beter kan regelen, en waar u risico's loopt.

Wat zijn de kosten van het juridisch abonnement?

De kosten van het juridisch abonnement bedragen € 17,50 per maand exclusief BTW. U kunt er daarbij voor kiezen om maandelijks, per kwartaal, per half jaar of per jaar te betalen.

Hoe lang loopt het juridisch abonnement?

Een juridisch abonnement sluit u af voor minimaal een jaar. Daarna kunt u het abonnement iedere maand opzeggen.

Welke dekking biedt het juridisch abonnement?

Het juridisch abonnement dekt advieswerkzaamheden. Dat betekent dat wij u kunnen adviseren hoe u bepaalde zaken het beste kunt aanpakken. Maar we kunnen ook bekijken of de contracten die u al hebt, juridisch in orde zijn. Zo weet u van te voren welke risico‘s u loopt, en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. En mocht u ooit in een juridisch geschil terecht komen waar een advies alleen niet meer voldoende is, dan ontvangt u op basis van uw abonnement 30% korting op ons uurtarief.

Hoe kan ik het juridisch abonnement afsluiten?

U kunt ons aanvraagformulier online invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met ons op.