Over ons

Over ons

Advocatenkantoor Coby Koorn is sinds 2002 gevestigd in Leiden. Onze mensen houden van hun vak, maar dat betekent niet dat we alles hetzelfde doen als andere advocaten. Wij houden van duidelijkheid. Daarom hebben we zoveel mogelijk informatie op onze website gezet, en kunt u ons met vragen altijd bellen of e-mailen. Ook over onze prijzen doen we niet geheimzinnig. Op de pagina Prijzen kunt u precies lezen wat ons uurtarief is, maar ook welke subsidie u kunt krijgen en welke prijsafspraken u met ons kunt maken.

Onze mensen houden van netjes, maar niet van overdreven chique. Wij geven u graag het gevoel dat u welkom bent, en we vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Daarom gebruiken we gewoon onze voornaam, en kunt u altijd even langskomen of een mailtje sturen.

Onze mensen vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren, en met u mee te denken. Wij zijn er om uw probleem op te lossen, niet om er zoveel mogelijk aan te verdienen. Als het nodig is gaan we natuurlijk graag voor u naar de rechter. Maar als het kan, komen we liever in goed overleg tot een oplossing. Wilt u eens met een van onze advocaten kennismaken? Neemt u dan gerust contact op. Dat kost u niets, en is geheel vrijblijvend. Wij geven u graag advies, en leggen uit wat uw mogelijkheden zijn. Dat is onze manier van werken. Wij maken graag het verschil.